ул. Доспат 42
София,
България
23.3135768
42.6866224
UserLikes
Име:

МЕДИКО - ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ОРИМЕД

Адрес: София, ул. Доспат 42
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.orimed.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Стоматологични центрове
Дейност:

Стоматологични услуги

Ключови думи: оримед, orimed, лечение, зъб, зъби
  • catalog.bg
  • МЕДИКО - ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ОРИМЕД

Галерия


МЕДИКО - ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ОРИМЕД МЕДИКО - ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ОРИМЕД МЕДИКО - ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ОРИМЕД


Сподели във Facebook






За нас

МЕДИКО - ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ОРИМЕД е специализирано в областта на денталното лечение здравно заведение, в което работят високо квалифицирани лекари по дентална медицина в условията на съвременна и модерна дентална техника.

Центърът е разположен в старата част на столицата, в близост до небезисвестните на жителите на град София ”Петте кьошета” и Мадарската градинка, в партерния етаж на привлекателна четириетажна кооперация. Ще Ви посрещнем с добронамереност, усмихнато и предразполагащо.

Висок професионализъм, взискателност към работата, всеотдайност и отговорност - това са нашите приоритети.

Коректност и доверие, честност, стил в работата - са качествата, които ни отличават.

Стремим се да осигурим най-доброто лечение на нашите пациенти, като предлагаме специализирана поливалентна дентал
МЕДИКО - ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ОРИМЕД
на помощ в комфортна и приятна обстановка. Високо ценим дадената ни възможност компетентно и качествено, добросъвестно и безусловно, етично и достойно да изпълняваме задълженията си, свързани с дейността на Центъра, съобразно правилата за добра медицинска практика и стандартите за лечение.

Привилегия за Вас, нашите пациенти, и чест за нас, Вашите лекари по дентална медицина, е възможността, при изявено желание от Ваша страна, да Ви предложим консултации с психолог, както и с професор от Университета в град Грайвсвалд, Германия, водещ в областта на имплантологията. На разположение на нашия дентален център по всяко време са и професионалните услуги на хирург по лицевo-челюстна хирургия. За по-страхливите пациенти сме предвидили за повече сигурност и спокойствие намеса на опитен анестезиолог о
МЕДИКО - ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ОРИМЕД
т Медицинския Университет - София.

Уверяваме Ви, че всички усилия ще бъдат положени за Вашето успешно лечение. Само така може да бъде постигната удовлетвореност за Вас, като наши пациенти, и за нас - Вашите дентални медици. Успехът зависи от взаимното разбиране, уважение и търпение. Ние сме направили нашия избор - да работим професионално, поддържайки високо ниво на предлаганите от нас дентални услуги в съответствие с модерните тенденции в денталната медицина.

Предстои Вие да направите Вашия избор.

Твърдим, че отговаряме на най-високите стандарти за качество в сферата на денталната медицина. Ние сме високо квалифицирани дентални медици, с желание непрекъснато да обогатяваме нашите знания и опит като лекари по дентална медицина с единствена цел - да бъдем полезни на нашите пациенти.
 
Открийте ни в Google+