CATALOG.BG > ДЕНТАЛ КЛИНИК И РЕЙКИ ЛАЗЕРЕН МЕДИКОДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР / DENTAL CLINIC & REIKI LASER MEDICAL DENTAL CENTER
ул. Чумерна 12 до Софийска Математическа Гимназия
София,
България
23.3325193000001
42.7020065
UserLikes
Име: ДЕНТАЛ КЛИНИК И РЕЙКИ ЛАЗЕРЕН МЕДИКОДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР / DENTAL CLINIC & REIKI LASER MEDICAL DENTAL CENTER
Адрес: София, ул. Чумерна 12 до Софийска Математическа Гимназия
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.laserdentalcenter-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Стоматологични центрове
Дейност:

Дентална медицина; Алтернативна медицина

Ключови думи: стоматология, стоматологична помощ, зъболекар, алтернативна медицина, лазерна акупунктура


Сподели във Facebook


Лазерна технология


Ние винаги търсим начин да докажем комфорта, ефективната и всеобхватна клинична грижа на нашите пациенти, за това инвестираме в авангардната дентална Er,Cr:YSGG Лазерна технология. Лазерната система наречена Waterlase на фирмата Biolase Technology е революционен дентален инструмент, който използва комбинация от лазерна енергия и вода, за да осигури извършването на много дентални процедури, без загряване, без натиск, без вибрация, без скалпели, без анестезия. Одобрен от американската хранителна и лекарственна администрация за употреба на много клинични процедури
Оформяне на кавитети до подготовка на зъба за фасети и корони, за зъбни канали, лигавица, кост, и дори поставяне на имплантанти. Проучванията и опитът доказват, че Waterlase денталната медицина е по-малко травматична от конвенционалните пилители и скалпели. Комбинацията от лазерна енергия и вода - Hidrofotonics осигурява бързо и точно рязане, което е прецизно, не травмиращо тъканите и е безболезнено. Това предпазва здравите тъкани на зъба около кариеса или болната лигавица, не случайно се нарича минимално инвазивна дентална медицина. Идеята е да се изликува или да се изреже заразената част на вашия зъб, лигавица или кост, без да се увреди съседната здрава тъкан!
Лазерите ни дават голямо предимство в осигуряването на отлична клинична грижа и максимален комфорт на пациента! Процесът наречен Hidrofotonics е патентован от Biolase, компания която създаде Waterlase и е водвща дентална компания в USA и света.
 
Открийте ни в Google+