ул. Г. Михайловски 28
Стара Загора,
България
25.6329184
42.428595
UserLikes
Име:

ДЕНТАЛНО СТУДИО МЕГАДЕНТ

Адрес: Стара Загора, ул. Г. Михайловски 28
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.megadent-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Стоматологични центрове
Дейност:

Стоматологично лечение

Ключови думи: стоматологично лечение, мегадент, зъботехническа лаборатория, естетична стоматология, козметична стоматология
  • catalog.bg
  • ДЕНТАЛНО СТУДИО МЕГАДЕНТ

За нас

Студио за естетична дентална медицина мегадент е създадено през 1992 година в град Стара Зaгора, България от д-р Диана и Димо Бушкалови – една от първите частни практики по дентална медицина и първата частна зъботехническа лаборатория в града и областта. Изградена е собствена материална база и екип.


Нашата философия
Заложена е идеята за завършен цикъл на работа с пациента, от приемането му в практиката , до края на лечебния процес, лабораторна работа в собствена зъботехническа лаборатория, както и проследяването в годините – поддръжка и контрол на постигнатия лечебен и естетичен резултат.


Нашата концепцията е чрез непрестанно усъвършенстване като специалисти и личности, прилагане на последните достижения в денталната медицина и зъботехниката, чрез инвестиции в нови технологии и знания, обединяване на дентални лекари от различни специалностида се реализира ниво на здравна услуга, съобразено с търсенетои високите изисквания на пациентите.


Инвестираме постоянно в изграждане на нова материална база и повишаване квалификацията на служителите. В екипа ни работят специалисти от различни области – хирургия и имплантология, ортодонтия, ендодонтия, естетична и лазерна дентална медицина, създаваме здравна услуга и продукт със запазена марка. Осъзнаваме, че екипната работа, професионализмът и вдъхновението са ключ към успех!


За нас споделянето на проблема на пациента и съпричастност в решаването му са част от общия лечебен процес.


Мотивацията ни да бъдем все по–добри е движеща сила към основната цел – постигане на здраве и красота!


Как работим
Винаги в екип. На всеки пациент се отделя необходимото време за подробна консултация и индивидуално отношение. Отделяме особено внимание на общото здраве на пациента, навиците му и начина на живот, хигиената и мотивацията за поддръжка на зъбите и венците. Провеждаме специално обучение в хигиена, препоръчваме и предлагаме професионални почистващи средства и препарати, ползваме специални средства за контрол на плаката и слюнката, правим предварителен лечебен и финансов план след основен предварителен преглед.


Какво предлагаме
Екипът е специализиран в:


• Орална патология при възрастни и деца – кариеси, ендодонтско лечение с най – съвременни методи /пулпити, периодонтити/
• Ендодонтска хирургия
• Специален детски кът с детски юнит, пародонтология
• Лазерна дентална медицина – високоенергиен воден лазер за обработка на твърди и меки тъкани, без вибрации, без болка, без докосване, премахване на пигментации по веците и малки образувания
• Естетична дентална медицина – фасети от керамика /порцелан/
• Полимерни фасети, фасети lumineers – специална сертификация
• Конструкции от металокерамика и цирконии, протезни конструкции по стандартна и моделно лята технология
• Импланти и надимплантно протезиране
• Гнатология – рещаване на проблеми с оклузията /промяна в захапката и последваща патология/
• Собствена зъботехническа лаборатория


20 години традиция, опитност и иновации – за една нова усмивка и самочувствие!

 
Открийте ни в Google+